Julie Loop, indehaver

Til Sport stiler efter høj kvalitet – både i vores produkter og på hjemmesiden. Derfor er vi nu online med vores nye webshop, som er flot designet og ikke mindst overskuelig. Læs mere om det her og tag endelig gerne et kig på webshoppen bagefter – hvad end om du mangler kinesiotape, tasker eller noget helt tredje.

Så blev det tid til at lancere vores nye webshop – og du kan tro, at vi har glædet os! Til Sport er rigtig tilfredse med resultatet af hjemmesiden, som netop har lige præcis de farver, muligheder og ikke mindst det udtryk, som vi havde håbet på. Vi har dog ikke lavet hjemmesiden helt selv. Vi har i samarbejde med webbureauet Layback udviklet denne nye og funktionelle webshop, som er enkel og nem at benytte sig af.

Der er nu flere muligheder for at købe varer hos os. Du kan både handle som privatperson, og du kan købe sportsudstyr på vegne af din klub. Din sportsklub kan nemt og hurtigt oprette en klubaftale med Til Sport, hvis I mangler en fleksibel aftale på tilbehør og sportsudstyr. Du kan læse mere om mulighederne for at oprette en klubaftale her.

Webshoppen er selvfølgelig opdelt efter forskellige kategorier, så du nemt kan finde det, du leder efter. Udover de forskellige kategorier har vi også en side, der er dedikeret til udsalg. Selve udvalget i webshoppen er holdt enkelt. Til Sport lægger nemlig vægt på, at der ikke skal være et bredt udvalg af varer, men at der derimod er færre produkter, som til gengæld er af høj kvalitet. Det er nemlig noget, vi altid stræber efter, og det gælder også de varer, du kan købe i webshoppen – uanset om du er interesseret i at købe sko, tasker, håndboldudstyr eller et helt fjerde sportsprodukt. Husk endelig, at hvis du køber for mere end 500 kroner i vores webshop, får du fri fragt. Vores leveringstid er desuden kort – kun på 1-3 dage – og du kan returnere dine varer op til 14 dage efter, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb.

Hvem er Layback?

Layback er et Reklamebureau/Digitalt Bureau, som sætter relationer, udvikling og vækst i første række. Med det menes der, at de selvsagt ønsker at skabe gode resultater for deres kunder, men de sætter også den gode relation til kunden i højsædet – det er meget vigtigt for dem, og det har vi hos Til Sport både værdsat og kunnet mærke. Layback har lokaler i Københavnsområdet og har ekspertise i online markedsføring, webshop løsninger, nye hjemmesider, produktion af SEO tekster og en masse andet, som er godt at få hjælp til, hvis man for eksempel starter ny virksomhed, ønsker en rebranding af éns virksomhed eller blot ønsker flere kunder i butikken. Layback kan altså hjælpe dig, hvis du starter en virksomhed helt fra bunden, og de kan også skabe forretningsudvikling, hvis du allerede er i gang, men ønsker endnu bedre resultater. Det vigtigste er, at du bliver tilfreds. Du kan læse mere om webbureauet Layback og kontakte dem her.

Rigtig god shopping!