Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: tilsport.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Vores kontaktformularer gemmer alle oplysninger til senere brug og dokumentation.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Google Analytics

Tilsport.dk bruger Google Analytics til at lagre og analysere besøgende adfærd. Data’en bruges bl.a. til at optimere brugervenlighed og optimering af salg.

Hvem vi deler dine data med

Hvor længe vi gemmer dine data

For brugere som opretter sig på tilsport.dk, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på tilsport.dk, eller har handlet, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Til Sport IVS
Askevænget 1
2680 Solrød Strand
Att. Julie Franch Loop