Det grundlæggende bag tilsport.dk

Til Sport er skabt af Julie Franch Loop. Jeg har brugt rigtig mange timer af mit liv i en håndbold hal, men har generel en stor interesse for sport. Jeg ved hvor vigtigt det er, at have det rigtige udstyr til sin sport. Om det er den nystartede eller rutinerede løber, de unge ishockeyspillere, de rutinerede fodboldspillere eller noget helt fjerde, så er det vigtigt at man har de rigtige forudsætninger for at præstere godt. Det kan være alt fra pulsuret der hjælper med at optimere dine aktiviteter, til kinesiotapen når der er brug for en hjælpende hånd.

Jeg ved hvor vigtigt det er, at have det rigtige udstyr til sin sport

Julie Franch Loop

Til Sport startede som en idé om, at skabe en platform hvor privatpersoner og sportsklubber kunne købe tilbehør til sport, nemt og billigt på nettet. Vi har skabt en webshop af høj kvalitet, der er overskuelig, så vores kunder nemt og hurtigt kan finde det de søger. Det er altafgørende for os, at vores kunder har en god oplevelse med at bestille hos os. Derfor er shoppen designet med henblik på at skabe hurtigt overblik og klar information om hvad der bliver købt.

Vi arbejder hele tiden på højtryk for at finde nye og spændende produkter af høj kvalitet så vi kan udvide vores varesortiment, samt at vedligeholde shoppen så den er tilpasset vores kunder og den gode oplevelse med at købe ind på nettet.

Vision

Til Sport;

  • har en klar vision om at levere kvalitetsprodukter – nemt og sikkert – til alle med en interesse for sport.
  • vil altid være i top hvad angår rådgivning og levering